Tureta Tours Murter logo

Travel agency


  Mjenjačnica - Izleti brodom na Kornate - Iznajmljivanje plovila

Big game akcija Big game fishing - Murter

Odabir ovakvog broda pružit će Vam direktan kontakt s morem i ribom, te omogućiti svakom članu ekipe da aktivno sudjeluje u BIG GAME RIBOLOVU. 

Saznaj više
Izleti na Kornate brodom Re di mare Izleti

U ponudi imamo izletnički brod Re di mare, brod za sportski ribolov Makaira i brze brodove...

Saznaj više
Marlin 23 Najam plovila

Murterski arhipelag, sa preko 150 otoka, otočića i hridi, nezaobilazna je destinacija svakog nautičara, a naša agencija je nezaobilazno odredište svakog zaljubljenika u more. 

Saznaj više

Izleti brodom na Kornate

U ponudi imamo izletnički brod Re Di Mare. Izlete vozimo u razdoblju od travnja do studenog, a u srpnju i kolovozu svakodnevno. Naša uža specijalnost su izleti u NP Kornati, a organiziramo izlete i u park prirode Telašćica, na koraljne otoke Krapanj i Zlarin, Big game fishing… Za organizirane grupe nudimo i posebne cijene. Fleksibilni smo i otvoreni za svaki dogovor.

Rent a boat Murter

U sklopu naše agencije nalazi se i Rent a boat centar unutar kojega imamo preko 20 plovila, plastičnih ili gumenih glisera dužina 5- 7,50 m i trenutno smo prema broju plovila u našoj floti najveći rent a boat centar u cijeloj županiji, a i šire. Kada tražite Rent a boat Murter, potražite nas, jer u ponudi imamo brodove za svakoga.

Kontaktirajte nas i mi ćemo se maksimalno potruditi da Vaše zadovoljstvo bude na prvom mjestu, jer zadovoljan gost je pokretačka misao naše turističke agencije Tureta Tours!