Tureta Tours Murter logo

Big game fishing - Murter

Kako izgleda jedan ribolovni dan na brodu „MAKAIRA”?

Makaira-Big-Game-Fishing

Polazak iz luke u Murteru ili po dogovoru, ovisno o dijelu ribolovne sezone, vrsti ribe i ribolova. Uobičajene su 4 vrste BIG GAME RIBOLOVA na tune i gofove; TROLLING, DRIFTING, JIGGING i SPINNING. Preporuku i sugestije daje kapetan, a odabir vrste ribolova i ribe ostaje na Vama! Povratak u matičnu luku: u 18:00 h.

Važno je napomenuti da su sav ribolovni alat i mamci dostupni na brodu. No, ukoliko imate vlastitu opremu možete se služiti i njome. Također je bitno napomenuti da se BIG GAME RIBOLOV odvija na otvorenom, gdje more može biti ponekad i dosta valovito!

Odabir ovakvog broda pružit će Vam direktan kontakt s morem i ribom, te omogućiti svakom članu ekipe da aktivno sudjeluje u BIG GAME RIBOLOVU. Brod „Makaira” je marke PROLINE, dužine 10,5 m i širine 3,80 m. Razvija brzinu od maksimalnih 30 čvorova, a brzina krstarenja je inače 20 čvorova. Ima prostrani kokpit i kompletno je opremljen za BIG GAME RIBOLOV. Elektronika za detekciju ribe najviših je standarda, a tu su i najbolji ribolovni alati, 3 kompleta štapova i rola od 50 lbs i 3 kompleta od 80 lbs, te borbeni stolac. Jigging oprema, Shimano role i jigging master štapovi značajan su dio opreme. Brod omogućava komotan boravak na moru i uživanje u ribolovu 5-6 ribiča sa članovima posade, što je ujedno i optimalan broj ljudi za ribolov. Posadu čine: kapetan i mornar.

Fotogalerija
Big game fishing
brod za big game fishing
Makaira-Big-Game-Fishing
Sabljarka