Tureta Tours Murter logo

O nama

Turistička agencija Tureta Tours je obiteljska agencija sa sjedištem u centru Murtera koja već dugi niz godina obavlja mjenjačke poslove te organizira dnevne izlete brodom različitog tipa (grupni, individualni …). Radi se prvenstveno o izletima u Nacionalni park Kornati, Park prirode Telaščica, ali i ostale destinacije šibenskog arhipelaga. Osim klasičnih izleta organiziramo team building-e, ribolovne Big Game fishing izlete, ali i ostale tailor-made izlete. U sklopu agencije nalazi se i Rent a boat centar sa preko 15 plovila, plastičnih ili gumenih glisera, dužine od 5 do 8 m koji je trenutno, s obzirom na broj plovila u floti, najveći rent a boat centar na otoku Murteru, a i šire. 

Zbog svojeg geostrateškog položaja, blizine autoputa i dviju zračnih luka, Zadra i Splita, otok Murter je idealna polazna točka za posjet Nacionalnom parku Kornati, najgušćem otočnom arhipelagu na cijelom Mediteranu i to ga čini idealnim odabirom za najam plovila.

Također, naša se obitelj preko 20 godina bavi pružanjem usluga smještaja pa smo Vam na raspolaganju ukoliko želite pronaći idealan smještaj za Vaš odmor. Javite nam se bilo da Vas zanima ljetovanje u apartmanu, kući za odmor ili vili.

Fotogalerija
72015201l0AKvaF
kornati_13082014_shutter
utvrda_tureta_57269438
59_59
Ekipa