Tureta Tours Murter logo

Safe stay in Croatia

Dragi gosti,

Vaša sigurnost i zdravlje, kao i Vaših obitelji i prijatelja, su bili i ostali naš najveći prioritet, stoga Vas ovim putem želimo informirati kako smo mi u Tureta Tours agenciji u skladu sa svim trenutnim zdravstvenim i sigurnosnim epidemiološkim mjerama u Republici Hrvatskoj.

Globalna pandemija uzrokovana koronavirusom postavila je cijeli svijet pred goleme izazove. Ipak Vas sa potpunom sigurnošću uvjeravamo kako kontinuirano ulažemo velike napore da Vaš boravak kod nas bude bezbrižan i siguran te se radujemo ugostiti Vas na svim našim organiziranim izletima kao i svim ostalim uslugama koje Vam naša agencija nudi.

Naša tvrtka je organizirala te implementirala dobrovoljno cijepljenje u svrhu suzbijanja koronavirusa za sve naše zaposlenike kako bismo osigurali najveću moguću razinu sigurnosti našim gostima. Svi naši uredi i prodajna mjesta, kao i svi brodovi koje imamo u ponudi, su opremljeni svim potrebnim dezinfekcijskim sredstvima, te Vam jamčimo kako se svi naši zaposlenici ponašaju odgovorno i u skladu sa svim aktualnim protokolima i preporukama u svrhu suzbijanja daljnjeg prijenosa koronavirusa.

Safe stay in Croatia+WTTC Safe travels_stamp